Tjänster

KLÄDSEL OCH STOPPNING AV MÖBLER
Tapetserargruppen Svängen klär om möbler, reparerar och nyproducerar traditionella
och moderna möbelstoppningar. Vi syr även plymåer och dynor samt utför rotting och läderarbeten.

Oss kan du anlita både som privatperson och företag. Vi har lång erfarenhet och öga för detaljer, färg och form samt bred kunskap om material. Vi har stort kontaktnät och nära samarbeten med möbelkonservator och möbelsnickare.

Skicka en bild till oss via mail/kontaktformulär eller besök oss i vår verkstad/butik. Vi bedömer möbelns skick och renoveringsbehov, sedan presenterar vi förslag på åtgärder och uppskattar arbetskostnaden. Du väljer tyg hos oss och vi beräknar den tyg- och materialkostnad som tillkommer. Känns allt bra så påbörjar vi arbetet.

FÖRSÄLJNING
Tapetserargruppen Svängen är återförsäljare av möbel- och gardintyger, läder och fårskinn. Bland våra tyger finns ett stort utbud av basfärger samt mönstrade tyger till solitärer. Vi prioriterar ekologiska alternativ, hållbar design och skandinaviska märken. I vår butik hittar du bl.a kuddar, necessärer, läder- och möbelvård, läderprodukter och noggrant restaurerade möbler i material av högsta kvalité till försäljning.

Hos oss kan du få hjälp att hitta rätt tyg till din möbel eller ditt projekt. Vi konsulterar dig inom inredning, material- och textilval. Kom gärna till vår verkstad för att titta på och låna hem tygprover. Saknar vi det du letar efter så beställer vi in klipprover till dig.

SAMARBETEN
Vi samarbetar med konservator och möbelsnickare som bland annat hjälper oss med professionell lagning av möbelstommar, fanerskador och ytbehandlingar. Vi utför också uppdrag tillsammans med inredare och arkitekter för produktutveckling/nyproduktion eller återbruk vilket är viktigt för många företag idag som strävar efter cirkulär ekonomi.